Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

- Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.magazinvanatoare.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut de administratorii www.magazinvanatoare.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site apartin in totalitate www.magazinvanatoare.ro, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul www.magazinvanatoare.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.magazinvanatoare.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

- Continutul site-ului  www.magazinvanatoare.ro a fost alcatuit in colaborare cu producatorii si isi asuma responsabilitatea in totalitate pentru continutul acest site si pentru produsele prezentate in acest magazinul virtual. Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date. ( Preturi eronate, etc). Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 3-15 zile (in functie de stoc), din momentul inregistrarii comenzii pe serverul nostru. In cazul in care termenul de livrare este mai mare de 15 zile, unul din agentii nostrii va va comunica telefonic sau prin e-mail termenul de livrare.

- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In acest caz, va rugam sa ne contactati in scris la adresa: Magazin Vanatoare - Szabo I. Zoltan Intr. Ind., Leliceni 57E, jud. Harghita, sau prin e-mail la adresa: contact@magazinvanatoare.ro
- Termenul de returnare a banilor este de 30 de zile, de la data denuntarii unilaterale a contractului la distana, prin returnarea produsului.
- Returnarea se face prin Posta Romana sau prin curierat rapid, nu ramburs
la adresa: Magazin Vanatoare - Szabo I. Zoltan Intr. Ind., Leliceni 57E, jud. Harghita. Coletul(inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de o sesizare scrisa, factura si chitanta originala, sau de copii ale acestor documente, in cazul returnarii partiale
- In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor, Magazinul de Vanatoare nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei.
- Taxele de transport tur-retur vor fi suportate de catre Cumparator.
- MAGAZINUL DE VANATOARE isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produsului la care a fost afectata integritatea fizica (zgaraieturi, arsuri, urme de lovire, produse incomplete din punct de vedere al continutului de accesorii, defecte aparute din cauza utilizarii necorespunzatoare a produsului etc.).
- Pentru reclamatii si servicii post vanzare va rugam sa va adresati la tel 0720.328.232 sau la:  Magazin Vanatoare - Szabo I. Zoltan Intr. Ind., Leliceni 57E, jud. Harghita. - Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. NR. 130 / 2000, aprobata prin Legea 51 / 2003, privind regimul juridic al contractelor la distanta, si in O.G. 21 / 1992 republicata cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449 / 2003 privind vinzarea produselor si garantiile asociate acestora.

- Toate produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

- Se considera tentativa de fraudare a siteului si va pune in miscare cercetare penala in cazul in care se sesizeaza:

       - orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator
       - incercarea sau modificarea continutul siteului www.magazinvanatoare.ro

- MAGAZINUL DE VANATOARE isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licentios etc), sau clienti care au in istoricul comenzilor livrari refuzate !

Medvi Design

Creare Magazin Online