Livrare produse

  Pentru expedierea comenzilor sunt disponibile urmatoarele variante:
 

              - Posta Romana - serviciul Coletarie

              - Curierat Rapid - livrare direct la adresa destinatarului (recomandat)


    Daca ai ales varianta de expediere prin serviciul coletarie Posta Romana, vei primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului. Trebuie sa te deplasezi la Oficiul postal de unde, prezentand actul de identitate si platind contravaloarea pachetului, iti poti ridica produsele. Daca nu primesti instiintarea in cutia postala, iti recomandam sa verifici la Oficiul Postal de care apartii primirea coletului in 3-5 zile de la momentul cand ai fost informat prin email ca s-a efectuat livrarea coletului. Atentie: Coletele sunt pastrate la Oficiul Postal timp de numai 10 (zece) zile calendaristice dupa care sunt returnate. Coletele returnate pentru neridicare nu te exonereaza de plata taxelor postale tur / retur.

    Daca ai ales varianta de expediere prin Curier Rapid, produsele comandate vor fi livrate direct la adresa de expediere mentionata la efectuarea comenzii.

   
    Daca doresti Livrare cu verificare colet inainte de plata, produsele comandate vor fi livrate direct la adresa de expediere mentionata la efectuarea comenzii, cu posibilitatea de a verifica inainte de plata daca produsul comandat este conform cu descrierea de pe site.
   Daca doresti acest lucru te rugam sa specifici la sectiunea Comentarii.


Important:

    In situatia in care ai ales ca modalitate de expediere prin Curier Rapid , pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, iti recomandam sa alegi o adresa de expediere unde avem siguranta ca te putem gasi pentru livrarea produselor. Astfel, deoarece programul de expedieri este in general intre orele 9- 17, in zilele din timpul saptamanii, poti alege ca livrarea produselor sa se faca la adresa unde iti desfasori activitatea/la serviciu in acest interval de timp.

    In cazul in care adresa de livrare nu este in aria acoperita de serviciul de curierat rapid, livrarea se va realiza prin intermediul Postei Romane.

 

    In functie de preferinte, va rugam sa alegeti varianta de expediere cea mai convenabila.
 
Atentie:

    In momentul preluarii produselor va rugam sa verificati integritatea produsului/produselor (nu numai al ambalajului), daca semnalati nereguli (zgarieturi, loviri, etc...) refuzati in mod categoric preluarea produsului de la firma transportatoare. Semnalati imediat neregulile in scris, completand scrisoarea de transport inaintata de reprezentantul firmei de transport, indicand motivul exact al problemei semnalate.

Medvi Design

Creare Magazin Online